КЛИМАТИЗАЦИЯ

 

Комфортът на живот у дома и на работното място е немислим без климатизацията на отделните помещения, офис сгради и предприятия през лятото. Охлаждането води не само до топлинен комфорт, но и до намалена влажност за по-здравословна среда.

Климатици Systemair
Климатици

Предлагаме сплит и мулти-сплит климатици различни типове: високостенен, таванен, касетъчен, подов и канален.

Закупената техника се обслужва гаранционно и извънгаранционно в нашите сервизни центрове. Разполагаме с наличности и имаме възможности за бързи доставки. Опция за управление през смартфон.

VRF-системи

Най-съвременната технология за климатизиране на помещения е използването на VRF-системи. С променливия дебит на хладилния агент, високоефективни инверторни компресори и микропроцесорно управление се постигат най-високи нива на енергийна ефективност.

Управление през смартфон, таблет или компютър.

Чилъри

Водоохлаждащите агрегати (термопомпи) са възух-вода, вода-вода и земя-вода. В зависимост от наличието на достатъчен дебит подпочвени води или подходяща геология за дълбок сондаж или земна серпентина, можем да предложим съответното оборудване от 4 кВт до няколко МВт мощност.

Възможност за уеб-базирано управление.

Климатични камери

В някои случаи климатизирането на помещенията се извършва посредством вентилационната система. Тогава от съществено значение е използването на високоефективни климатични камери с вградени термопомпени агрегати и рекуператори. Предлагаме различни типоразмери и възможност за специални изпълнения: басейни, спортни зали и болници.

BulPro_new_logo.png

Varna, Bulgaria

office@bulpro.eu

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page